Novice>V četrtek 15. 5. delavnica o petju svetih pesmi

Novica objavljena 14.05.2014

Z veseljem vas obveščamo, da si bomo v Sai centru Ljubljana, v četrtek 15. 5. 2014 ob 18:15, ogledali 2. del posnetka delavnice o petju svetih pesmi v okviru rednega študijskega krožka.


Delavnico vodi Hari Subramaniam, ki je bil član pevske skupine iz Brindavana. Skupina je redno pela bhadžane v Sai Babovi prisotnosti v času njegovega obiska v ašramu v Brindavanu. V tem času je imel g. Hari izjemno priložnost, da je izkusil Svamijevo bližino in se dolga leta učil neposredno od njega. Imel je veliko osebnih pogovorov s Svamijem in prejel številne napotke, med drugim tudi o vidikih predanosti in petju bhadžanov. Vsa prejeta znanja in izkušnje je zbral v serijo govorov in jih s Svamijevimi blagoslovi predstavil širom sveta, med drugim v Ameriki, Angliji, državah srednjega in daljnjega vzhoda ter Aziji.

Video, ki si ga bomo ogledali, je pravzaprav posnetek delavnice, ki jo je imel pred nedavnim v Avstraliji. Delavnica poteka v angleškem jeziku s slovenskimi podnapisi.

G. Hari kot odličen pevec in nadarjen govorec v svojih govorih na preprost način predstavi globoke modrosti Sai Babovega učenja ter jih preplete z glasbo in s humorjem, zato je izredno zanimiv ne le za ljubitelje bhadžanov, temveč za vse, ki jih zanima Sai Babovo učenje.

Prisrčno vabljeni!
Sathya Sai organizacija Slovenije

Arhiv novic