Novice in obvestila

 • Urnik Sathya Sai centra v juliju 2018

  Novica objavljena 5.07.2018

  5.7. ob 18.00 Predavanje: Moderno starševstvo ob 19.15 Petje svetih pesmi 12.7. ob 18.00 Posebna predstavitev:Pet glasbenih draguljev za Saija 2. del ob 19.15 Petje svetih pesmi 19.7. ob... več

 • Napovednik: Sai piknik v Kostanjevici na Krki

  Novica objavljena 17.06.2018

  Z veseljem sporočamo, da bomo imeli v soboto 23.6. v Kostanjevici na Krki, srečanje Sai Piknik, s pričetkom ob 9.30. Soboto bomo preživeli v čudoviti naravi, v dobri družbi in hrani, kjer ne... več

 • Arhiv

Misel dneva iz Prashanti Nilayama

12.07.2018

Kadar dvomite v trdnost temeljev hiše, se bojite vstopiti vanjo. Ko niste prepričani v proizvajalca avtomobilov, niste ravno navdušeni nad vožnjo z njegovim avtomobilom.

Današnji čas je obdobje strahu, tesnobe in nemira, ker ljudje ne premorejo globoke vere v prirojeno božanskost. V starodavnih časih so modreci vedeli, da je božanskost temelj vsega stvarstva, zato niso poznali strahu. V našem času je takšen primer Mahatma Gandhi, ki se je zanašal na božjo milost in indijce vodil do osvoboditve. 

Zavedajte se, da je Bog nevidni temelj na katerem gradite svoje življenje. Je vir, opora in moč. Brez njegove volje, se niti list ne obrne in travna bilka ne premakne. Ali obstaja še kakšen bolj trden temelj kot je ta? Ničesar več vas ni strah, ko spoznate prirojeno božanskost, saj ta vsemogočna moč postane glavni vir in temelj vašega življenja.

- iz govora Sathya Sai Babe, 8. december 1964

Arhiv

Prijavi se na obvestila

S prijavo na e-novice boste prejemali redna obvestila o dogajanjih v Sai centrih Slovenije in večjih dogodkih in proslavah v ašramih Sathya Sai Babe ter misel dneva.

Prijava na obvestila