Novice in obvestila

 • Novi video s slovenskimi podnapisi

  Novica objavljena 15.08.2018

  Oglejte si novi video s slovenskimi podnapisi, Govor Sathya Sai Babe ob Dnevu duhovnega učitelja, iz leta 1988. Link do videa je https://goo.gl/U1DPVw več

 • Urnik Sathya Sai centra v mesecu avgustu 2018

  Novica objavljena 31.07.2018

  V mesecu avgustu bo ob četrtkih program centra malce prilagojen dopustniškemu času. Imeli bomo podaljšano petje svetih pesmi. Začeli bomo pol ure kasneje kot običajno.      2.8. ob 18.30... več

 • Arhiv

Misel dneva iz Prashanti Nilayama

26.07.2018

Prepoznajte božanskost v vsakomur, ki ga srečate in v vsem, s čemer se soočate. Njegova skrivnostnost je prisotna povsod, v snovnem in nesnovnem. Pravzaprav je že znano, da snovno (materialno) v resnici ne obstaja. Vse je božansko, vse je izraz njegove skrivnostnosti.

Črpajte veselje iz vrelca radosti, ki je v vas in povsod okrog vas. Napredujte, ne stojte na mestu in ne nazadujte. Vsak trenutek se morate pomikati naprej. Veselite se, da vam je dano videti božansko v vseh in v vsem.

Sprejmite vsako priložnost in opevajte njegovo slavo, poslušajte o njem in delite njegovo prisotnost z drugimi. Bog ima roke in noge povsod, njegov pogled seže čez vsa obzorja, svoj obraz pa razkrije prav vsakomur.

Drevo želja v vašem srcu je zaraščeno z divjim rastjem in grmičevjem. Odstranite to podrast in drevo želja bo spet raslo ter obrodilo sadove.

- iz govora Sathya Sai Babe, 9. marec 1968

Arhiv

Prijavi se na obvestila

S prijavo na e-novice boste prejemali redna obvestila o dogajanjih v Sai centrih Slovenije in večjih dogodkih in proslavah v ašramih Sathya Sai Babe ter misel dneva.

Prijava na obvestila