Novice in obvestila

 • Program Sathya Sai centra v februarju 2017

  Novica objavljena 31.01.2017

  Oglejte si uradni urnik četrtkovih srečanj v februarju 2017. O morebitnih spremembah vas bomo obvestili vnaprej. 2.2. ob 18.00: krožek - Kravica Lakšmi ob 19.15: Petje svetih pesmi   9.2. ob... več

 • Program Sathya Sai centra v januarju 2017

  Novica objavljena 3.01.2017

  Oglejte si uradni urnik četrtkovih srečanj v mesecu januarju. O morebitnih spremembah vas bomo obvestili vnaprej. 05.1. ob 18.00: Sai kino - predavanje g. Gutterja v Ljubljani 1.del ob 19.15:... več

 • Arhiv

Misel dneva iz Prashanti Nilayama

25.12.2016

“Jaz in oče sva eno”

Ob Jezusovem rojstvu, je zvezda vodila tri kralje k jaslim, kjer se je rodil. Ko je prvi kralj zagledal novorojenca, je dejal: “Ta otrok bo ljubil Boga.” Drugi kralj je dejal: “Ne, Bog bo ljubil njega.” Tretji pa je pristavil: “On sam je Bog.” Pravi pomen teh besed je naslednji: “Ljubiti Boga, pomeni biti njegov glasnik. Biti ljubljen od Boga pomeni biti božji otrok. Zadnja izjava pa pomeni, da smo eno z Bogom.”

Jezus je dejal: “Jaz in oče sva eno.” Vse tri izjave veljajo tudi za vas. Razumite, da ste tudi vi glasnik Boga. Kdaj ste Božji otrok? Božja dejanja so vedno čista in nesebična, v njih ni kančka lastnega interesa. Da bi postali glasniki Boga in božji otroci, ter postali eno z njim, izražajte božanske lastnosti in postanite božanski.

- Govor Sathya Sai Babe, 25. december 1994

Arhiv

Prijavi se na obvestila

S prijavo na e-novice boste prejemali redna obvestila o dogajanjih v Sai centrih Slovenije in večjih dogodkih in proslavah v ašramih Sathya Sai Babe ter misel dneva.

Prijava na obvestila