Novice in obvestila

 • Urnik Sathya Sai centra v mesecu decembru

  Novica objavljena 7.12.2018

  13.12. ob 18.00 Pet glasbenih draguljev za Saija 6. (zadnji) del ob 19.15 Petje svetih pesmi 20.12 ob 18.00 Večer z mladimi ob 19.15 Petje svetih pesmi 25.12 Torek Ob 18.00 Praznovanje... več

 • Ugodnejša ponudba knjig v Sathya Sai centru

  Novica objavljena 26.11.2018

  Spoštovani, obveščamo vas, da do novega leta velja ugodnejša ponudba za nakup knjig iz naše založbe. - Ob nakupu 1 knjige dobite še en izvod revije Sai glasnik, - ob nakupu 4 knjig vam... več

 • Arhiv

Misel dneva iz Prashanti Nilayama

6.12.2018

Čustva jeze, zavisti, zlobe in ponosa, ki vnašajo razdor med sorodniki, izvirajo iz istovetenja s telesom. Čutite in verjamete, da ste telo. Verjamete, da je vaše telo ločeno od drugih. Skrbite za svojo lakoto, žejo, udobje, za vašo družino, skupnost in državo. Na ta način omejite svojo ljubezen in se ogradite pred vsemi, ki se znajdejo izven vaših meja. Vidite jih le še kot sovražnike, tujce in tekmece.

Izvor in vir vsega, kar obstaja, je ena in edina božanskost. Vsi ste le deli enega telesa, ki ga hrani in ohranja isto življenje. Kri poganja ista božanska volja in vsem vlada isti božanski zakon. Takšno kozmično, božansko vizijo morate imeti pred očmi in jo tudi sami doživeti. To vam bo podarilo večno božansko blaženost.

- iz govora Sathya Sai Babe, 20. december 1967

Arhiv

Prijavi se na obvestila

S prijavo na e-novice boste prejemali redna obvestila o dogajanjih v Sai centrih Slovenije in večjih dogodkih in proslavah v ašramih Sathya Sai Babe ter misel dneva.

Prijava na obvestila