Novice in obvestila

 • Celodnevno petje svetih pesmi v nedeljo 11. novembra

  Novica objavljena 8.11.2018

  V nedeljo 11. novembra bomo imeli v Sathya Sai centru Ljubljana neprekinjeno, sedemurno petje svetih pesmi. S programom bomo začeli ob 10.00 in nadaljevali brez prekinitev do 17.00. S tem se bomo... več

 • Urnik Sathya Sai centra - november 2018

  Novica objavljena 31.10.2018

  1.11. ob 18.00 Video projekcija: govor Sathya Sai Babe ob 19.15 Petje svetih pesmi 3.11. Sobota ob 17.00 Ustvarjalna delavnica: izdelovanje okrasov 8.11. ob 18.00 Študijski krožek ob... več

 • Arhiv

Misel dneva iz Prashanti Nilayama

8.11.2018

Človek lahko usvoji različne vrste znanja in potuje po vsem svetu, vendar kljub vsem posvetnim dosežkom ni sposoben doumeti in razumeti božanske ljubezni. Ko jo enkrat okusite, sveta nikoli več ne boste videli na enak način kot doslej.

Zato postanite utelešenje božanske ljubezni. Naj ljubezen nenehno priteka iz vašega srca. Potopite se v ta tok ljubezni. Iz ljubezni izvirata tudi resnica in pravičnost. Govorite resnico in delujte pravično. Resnica in pravičnost sta nosilna stebra  hiše človeškega življenja.

Obožujte ljubezen in živite v ljubezni. Ni boljše in pomembnejše izobrazbe kot je ta. Hodite po poti ljubezni, odlomite košček ljubezni in ga pojejte. Če ljubezen zgolj zaužijete to še ni dovolj, treba jo je tudi presnoviti in prebaviti. Le tedaj se bo njeno bistvo razširilo v vsako celico vašega bitja in vas obdarilo z neizmerno močjo in modrostjo.

- iz govora Sathya Sai Babe, 17. oktober 2003(Knjiga Tok božanske ljubezni je na voljo v naši spletni knjigarni)

Arhiv

Prijavi se na obvestila

S prijavo na e-novice boste prejemali redna obvestila o dogajanjih v Sai centrih Slovenije in večjih dogodkih in proslavah v ašramih Sathya Sai Babe ter misel dneva.

Prijava na obvestila