Novice in obvestila

 • Globalno petje svetih pesmi - na daljavo - v soboto 13.11.

  Novica objavljena 12.11.2021

  Obveščamo vas o globalnem petju svetih pesmi, ki bo tudi letos potekalo na daljavo. Letošnji program je razširjen na 36 ur neprekinjenega petja. Spletni prenos dogodka se bo začel v soboto,... več

 • Sathya Sai center začasno zaprt

  Novica objavljena 27.09.2021

  Obveščamo vas, da bo Sathya Sai center začasno zaprt, zaradi preventivnih ukrepov. O ponovnem začetku četrtkovih srečanj vas bomo pravočasno obvestili. Vsako dobro, Mednarodna Sathya Sai... več

 • Arhiv

Misel dneva iz Prashanti Nilayama

23.11.2021

Utelešenja božanskosti!

Danes praznujete Svamijev rojstni dan in uživate v božanski blaženosti zaradi prazničnega programa, ki ste ga s takšnim navdušenjem pripravili na ta dan. Vendar sam ne želim, da je ta dan poseben in drugačen od ostalih dni. Takšna želja se v meni prav nikoli ne pojavi. Ničesar majhnega ali velikega ne potrebujem v tem širnem vesolju.

Prišel sem z enim namenom: da vsakomur izmed vas odstrem skrivnost kdo ste v resnici in kakšen je vaš cilj. Če mi želite nekaj darovati, mi darujte svojo čisto ljubezen, tedaj sem tudi jaz povsem blažen.

Od danes naprej preživite dneve in leta tako, da s svojimi dejanji pomagate in skrbite za vse, ki so v stiski, da vaše človeško življenje postane vredno in koristno.

Blagoslavljam vas!

- odlomek Iz govora Sathya Sai Babe, 23. 11. 1974

Arhiv

Prijavi se na obvestila

S prijavo na e-novice boste prejemali redna obvestila o dogajanjih v Sai centrih Slovenije in večjih dogodkih in proslavah v ašramih Sathya Sai Babe ter misel dneva.

Prijava na obvestila