Novice in obvestila

 • Novi številki priročnika Izkustvenik

  Novica objavljena 8.04.2021

  Pozdravljeni, objavili smo nova dela priročnika Izkustvenik v katerima predstavljamo nasvete za razvoj dobrih navad in življenje v skladu z naravo. Priročnika številka 2 in 3 si oglejte na... več

 • Priporočena duhovna vadba aprila 2021

  Novica objavljena 31.03.2021

  Sporočilo predsednika Mednarodne Sathya Sai organizacije, g. Narendranatha Reddyja: Blagoslovljeni in srečni smo lahko, ker smo del svete božanske misije bhagavana Sathya Sai Babe. Sledniki... več

 • Arhiv

Misel dneva iz Prashanti Nilayama

7.04.2021

Vsakdo se rodi, da bi opravil neko nalogo, toda vsi živijo le od iste hrane in pijače - miru.

Kajti brez miru ni blaženosti. Mir polepša vsako dejanje in zmehča tudi najtršega človeka; popelje vas h Gospodovim stopalom in vam omogoči videnje Boga.

Mir ne pozna razlikovanja, je sila, ki vzpostavlja enakost; je nektar ljubezni in očarljiv cvet življenja; je glavna potreba jogijev in duhovnih iskalcev; ko najdejo mir, lahko spoznajo resničnost že jutri, če ne celo danes. Premagati morajo vse ovire na poti - in mir jim daje moč, potrebno.
- Sathya Sai Baba, odlomek iz knjige Tok najglobjega miru, str. 12

Arhiv

Prijavi se na obvestila

S prijavo na e-novice boste prejemali redna obvestila o dogajanjih v Sai centrih Slovenije in večjih dogodkih in proslavah v ašramih Sathya Sai Babe ter misel dneva.

Prijava na obvestila