Novice in obvestila

 • Sathya Sai center začasno zaprt

  Novica objavljena 27.09.2021

  Obveščamo vas, da bo Sathya Sai center začasno zaprt, zaradi preventivnih ukrepov. O ponovnem začetku četrtkovih srečanj vas bomo pravočasno obvestili. Vsako dobro, Mednarodna Sathya Sai... več

 • Urnik Sathya Sai centra v septembru 2021

  Novica objavljena 2.09.2021

  Pozdravljeni, zaradi nepredvidljivih razmer v zvezi s preventivnimi ukrepi, vas bomo obveščali o tedenskem programu Sathya Sai centra vsak teden posebej. --- Četrtek 2.9. ob 18.00 Petje... več

 • Arhiv

Misel dneva iz Prashanti Nilayama

24.10.2021

Na koncu boste vsi dosegli popolnost. Zdaj ste na določeni stopnji razvoja, ki je posledica delovanja v prejšnjih življenjih in občutij, ki ste jih negovali v preteklosti.

Prihodnost gradite zdaj z dejavnostmi, ki se jih lotevate, in z občutji, ki vas k njim spodbujajo in jih oblikujejo.

Učenjak lahko napiše podrobne komentarje h Bhagavadgiti. Vendar, če se rezultat vsega preučevanje ne bo pokazal v njegovem značaju, obnašanju in dejanjih, in če ne bo dokazal, da je usvojil njene nauke, je vsa učenost le breme.

Naj znanje ne postane le hrana za možgane. Ponotranjite ga, da vam podari blaženost. Zavist, razkazovanje in sebičnost so lastnosti, ki se jih morate povsem znebiti.

- odlomek iz govora Sathya Sai Babe

Arhiv

Prijavi se na obvestila

S prijavo na e-novice boste prejemali redna obvestila o dogajanjih v Sai centrih Slovenije in večjih dogodkih in proslavah v ašramih Sathya Sai Babe ter misel dneva.

Prijava na obvestila