Novice>Obisk predsednika Mednarodne Sathya Sai organizacije dr. Naredranatha Reddyja

Novica objavljena 14.08.2013

Z veseljem vas obveščamo, da nas bo v četrtek 5. 9. 2013 obiskal predsednik Mednarodne Sathya Sai organizacije dr. Narendranath Reddy in nam spregovoril o svojih res edinstvenih in izjemnih izkušnjah s Sathya Sai Babo. Predstavitev tega uglednega gosta, ki bo tokrat prvič obiskal Slovenijo, si oglejte spodaj v prilogi.

Program se prične ob 17.45 (Zbiramo se od 17.15 dalje. Po pričetku programa bodo vhodna vrata zaprta).

ZARADI VEČJEGA ZANIMANJA SMO DOGODEK IZ NAŠIH PROSTOROV NA FUŽINAH, IZJEMOMA PRESTAVILI V PARINAMA CENTER.

PARINAMA CENTER
Cesta na Brdo 85

1000 Ljubljana


Navodila za pot
Zaradi popolne zapore na Cesti na Brdo (iz smeri Koseze-Brdo-Vrhovci ) do Tehnološkega parka, PRIPOROČAMO PRIHOD SAMO IZ SPODAJ NAVEDENIH SMERI. Dovoz s Tržaške ceste do Centra Parinama pa je odprt, kljub opozorilom o zapori ceste.

Prihod iz smeri Razcep Kozarje (severna obvoznica) http://goo.gl/azF8JI
Prihod iz smeri Razcep Malence (južna obvoznica) http://goo.gl/NVaiqm
Prihod iz smeri Tržaška cesta http://goo.gl/dt76OT
Prihod z avtobusom: št. 14B - POZOR!
Proga 14B ima obvoz zaradi zapore na Cesti na Brdo, zato nujno izstopite na postaji nasproti Merkatorja in NLB (ki sta na levi strani ceste) in hodite naravnost še cca 600 m. Na levi strani boste videli poslovni objekt s parkiriščem.

Prostori se nahajajo v velikem poslovnem objektu Esto park na naslovu Cesta na Brdo 85. (Na sredini objekta boste videli še prodajalno s svetili Estolast). Pojdite od tu še naprej 80 metrov do konca objekta (mimo
Sitotisk Beguš). Zavijte levo in pojdite do drugega skupnega vhoda (steklena vrata). Center Parinama se nahaja v prvem nadstropju na desni strani.

Vljudno vabljeni.

Sathya Sai organizacija Slovenije

Arhiv novic