Založništvo>Pomoč pri nakupu

Iskanje artikla

Na spletni strani pod menijem Založništvo - Knjige je spisek vseh izdanih knjig Društva za razvoj človeških vrednot Sathya Sai Baba. Če iščete Sai glasnik, ki je uradno glasilo Sathya Sai organizacije Slovenije, sledite povezavi http://www.saiorg.si/si/zaloznistvo/sai_glasnik/. Starejše številke Sai glasnika so na voljo brezplačno in so v PDF formatu.

Košarica in blagajna

Želene izdelke dodajte v košarico s klikom na gumb "V košarico". V košarico lahko dodate več izdelkov. Ko izberete vse izdelke, ki jih želite naročiti, kliknite na gumb "Na blagajno".

Na strani košarice bo podrobno izpisano vaše naročilo. Tu lahko tudi menjate količino posameznega izdelka ali ga izbrišete. S tem, ko ste dodali izdelek v košarico, še ne pomeni, da ste ga že naročili.

Pod naročilom je obrazec, v katerega vnesete svoje osebne podatke, ki so potrebni za obdelavo naročila oziroma nakupa.

S klikom na povezavo "Nadaljuj na izbiro plačila" pridete na stran, ki vsebuje predogled vašega naročila ter možnosti plačila: 1) predplačilo ali 2) plačilo s kreditno kartico preko PayPal ponudnika.

Predplačilo 

Pri izbiri predplačila naročilo potrdite s klikom na gumb »Potrdi naročilo«. Po potrdilu naročila boste avtomatsko prejeli obvestilo na e-naslov, ki ste ga vnesli, s povzetkom naročila. Obvestilo o vašem naročilu bo prejela tudi odgovorna oseba društva, ki bo v roku treh delovnih dni odgovorila, če je vaše naročilo potrjeno ali zavrnjeno.

Če so vaši podatki pravilno vneseni in če so tiskani izdelki, ki ste jih naročili, na zalogi, bo vaše naročilo potrjeno. Na e-naslov boste prejeli podatke o izvedbi naročila in navodila za plačilo. Po prejetem plačilu bo blago izstavljeno v roku pet delovnih dni. V primeru, da je vaše naročilo iz kakršnegakoli razloga zavrnjeno, vas bomo o tem obvestili v treh delovnih dneh od prejetja vašega naročila na e-naslov, ki ste ga vpisali.

Plačilo s kreditno kartico

Pri izbiri plačila s kreditno kartico svoj nakup potrdite s klikom na gumb »PayPal Check out«. Preusmerjeni boste na stran od ponudnika PayPal, kjer se izvede dokončna plačilna transakcija. Stran saiorg.si ne hrani podatkov vaših kreditnih kartic, celoten transakcijski postopek se izvede izključno na strani PayPal. Za plačilo s kreditno kartico preko ponudnika PayPal morate imeti odprt račun. V primeru, da ga še nimate, ga lahko odprete v samem postopku nakupa. Po uspešno opravljeni transakciji boste preusmerjeni nazaj na spletno stran saiorg.si. Na elektronski naslov boste prejeli potrdilo o uspešno opravljenem nakupu.

Poštnina

Poštnina je vključena v skupni znesek naročila in se preračunava po veljavnem ceniku Pošte SlovenijeTrenutno je naročilo, ki vključuje poštnino, možno opraviti samo znotraj Slovenije.

Elektronski izdelki

Pri nakupu elektronskih izdelkov na svoj elektronski naslov prejmete povezavo ter PIN številko, ki jo vpišete na strani. S tem prejmete dostop do datotek, ki si jih snamete na svojo osebni računalnik oziroma mobilno napravo. Povezava je aktivna 14 dni od dneva nakupa.

Težave pri naročanju

Za morebitne težave pri naročanju ali nadaljnje informacije se prosimo obrnite na odgovorno osebo  za prodajo, go. Mirjano,  na e-naslov slovenija@saiorg.si ali telefonsko številko 030/614-853.

Varovanje osebnih podatkov

Društvo se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Društvo za nedoločen čas hrani pridobljene osebne podatke vseh uporabnikov spletnega naročanja knjig in drugih izdelkov na www.saiorg.si. Društvo bo osebne podatke uporabilo izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo in jih v nobenem primeru ne bo predalo nepooblaščenim osebam. Dostavni službi se zaupa le naslov za dostavo. Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo. Izjemno razkritje osebnih podatkov bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne strani www.saiorg.si.