Novice>5 priporočenih knjig iz spletne knjigarne Sathya Sai

Novica objavljena 7.02.2021

Pozdravljeni,

dovolite, da vam ob dnevu kulture predstavimo 5 knjig iz naše, vedno večje, spletne knjigarne.

1. Moj Baba in jaz, avtorja Johna Hislopa, je bistveno gradivo za vsakega iskalca duhovnega navdiha. V knjigi boste našli veliko koristnih nasvetov za oblikovanje in izvajanje vsakodnevne duhovne vadbe. Morda je celo Hislopova knjiga pomembnejša danes kot kadarkoli prej. Toplo priporočamo!

2. Tok meditacije je enkratna izbira za vse, ki želijo obogatiti svoje znanje, se naučiti in razširiti razumevanje meditacijske vadbe. Knjiga je lahko vodnik in vir navdiha. Sathya Sai Baba je zapisal: "Meditacija je edini varni otok na oceanu življenja, kamor se lahko zatečejo vsi."

3. Zgodba o Rami ali Ramajana razkriva večne resnice in globoke življenjske nauke tega zgodovinskega epa starodavne Indije. Navdih za vse čase.

4. Bhagavad Gita za zahodnjake, avtorja Jacka Hawleya, nam predstavi izvirno, razsvetljujočo vsebino tega klasičnega dela, s to posebnostjo, da je jezikovno bolj prilagojena bralcem izven Indije.

5. Reka duhovnega znanja. Knjiga je nastala kot odgov! or Sai Babe na prošnje, naj pojasni načela duhovnega razvoja, ki nam ! lahko pomagajo v prizadevanju za mir in svobodo tako v sebi kot v svetu.

Prijetno branje vam želimo.

Založba Društvo za razvoj človeških vrednot

Arhiv novic