Novice>Nadaljevanje vedskega učenja

Novica objavljena 11.01.2022

Obveščamo, da si na naši spletni strani, Vede Resnica Človek, lahko seznanite z novo vsebino vedskega učenja.

V drugem delu nadaljevanja
, spoznamo, kako modrec Vjasa razdeli brezmejno Vedo, in kakšno znanje nam podarja vsaka izmed njih. Vede nam razkrijejo našo pravo naravo, našo veličino in kako priti do svojega najvišjega cilja.

Do vsebin lahko vstopate na tej povezavi.

Na tej povezavi (v angleškem jeziku), je na voljo video, v katerem dr. Shashank Shah poda pregled vedske literature, predstavi njen pomen pri petju Ved in pove, kakšno dobrobit Vede prinašajo človeku. Začetek predavanja je obogaten s petjem sto osmih imen Sathya Sai Babe. Lepo vabljeni k ogledu!

Sathya Sai Baba je o Vedah dejal:
Nihče ne zmore ovrednotiti veličastnosti in imenitnosti Ved. K Vedam ni mogoče pristopati z jezikom ali domišljijo, saj so »tisto, pred čemer se besede umikajo in je nedostopno celo umu (jatho vačo nivarthanthe, aprapja manasa sa)«. Vedi, da je to resnica! Veseli se, da si lahko spoznal to resnico, in veseli se, da si jo lahko spoznal v tolikšni meri! Vsi, ki so se tega zavedali, so resnično blagoslovljeni. S potapljanjem v globine so prišli do dragocenega dragulja, dosegli so cilj življenja, puruša-arto.

V Sai ljubezni
Om Sai Ram
MSSO Slovenija

Arhiv novic