Založništvo>Nakup knjig in revij

 • Očiščevanje srca v praksi, e-knjiga Avtor: dr. John Goldthwait

  Izreki, zapisani v knjižici, odražajo pomembna duhovna načela, za boljše razumevanje njihovega pomena pa so dodani še citati Sathya Sai Babe. Lahko jih uporabljate na več načinov, kot pojasni avtor v uvodu. Poglobili bodo vaše razumevanje svamijevega nauka in vam pomagali preusmeriti pozornost od istovetenja z lažnim jazom k zavedanju pravega jaza, ki je ljubezen.

  Cena: 4,50 EUR

  Več V košarico
 • Veličastne pripovedi o Bogu, (Bhagavatha Vahini), e-knjiga Avtor: Sathya Sai Baba

  Veličastne pripovedi o bogu je Sathya Sai Babov prikaz starodavnega svetega spisa Bhagavata purana ali Šrimad bhagavatam, ki velja za klasično delo vedske književnosti. Pripoveduje o različnih utelešenjih boga Višnuja in indijskih kraljih, ki so jih spremljali.

  Cena: 4,50 EUR

  Več V košarico
 • Tok meditacije, (Dhyana Vahini), e-knjiga Avtor: Sathya Sai Baba

  Knjiga Tok meditacije je prevod Sathya Sai Babovih neprecenljivih nasvetov duhovnim iskalcem, prvič objavljenih v reviji Sanathana sarathi, kot niz njegovih člankov v teluščini.

  Cena: 4,50 EUR

  Več V košarico
 • Zgodba o Rami, (Ramakatha Rasavahini), e-knjiga Avtor: Sathya Sai Baba

  Zgodba o Rami (Ramajana) je pripoved o Bogu, ki se je utelesil in s svojim primerom pokazal, kako naj bi se človek vedel skladno z resnico in pravičnostjo v različnih okoliščinah, tudi v najhujših stiskah. Ramova zgodba, kot jo pripoveduje Sathya Sai Baba, razkriva večne resnice in globoke življenjske nauke tega zgodovinskega epa starodavne Indije. 

  Cena: 4,50 EUR

  Več V košarico
 • Tok božanske ljubezni (Prema Vahini), e-knjiga Avtor: Sathya Sai Baba

  Tok božanske ljubezni je zbirka člankov, ki jih je spisal Sathya Sai Baba leta 1958 za revijo Sanathana Sarathi. To je prvi v nizu njegovih esejev (vahini) in v njem podrobno razlaga vrednoto ljubezni. Ljubezen (prema) je v naukih Sai Babe poudarjena kot vodilna vrednota človeškega življenja in je vsekakor več kot sleherno čustvo. Gre za stanje zavesti, razsvetljeni način življenja, v katerem se človek zaveda svojega resničnega jaza in je svoboden.

  Cena: 4,50 EUR

  Več V košarico
 • Bhagavad Gita za zahodnjake, e-knjiga Avtor: Jack Hawley

  Gita je razodetje v srži tistega, kar že vsi verjamemo, le da te resnice bolj razjasni, tako da jih lahko takoj udejanjimo v vsakdanjem življenju. Te resnice so za naša srca, ne le za naše glave.

  Cena: 4,50 EUR

  Več V košarico
 • Božanske igre mladega Saija, e-knjiga Avtor: V.R.Krishna Kumar

  Avtor je preživel del svoje mladosti v bližini mladega Saija ter mu služil in sledil na vsakem koraku ob vsaki priložnosti, ki jo je imel. Vse dogodivščine, zaplete in razplete je opisal v knjigi pred vami.

  Cena: 4,50 EUR

  Več V košarico