Založništvo>Nakup knjig in revij> Sathya Sai Govori

Sathya Sai Govori

Avtor: Sathya Sai Baba
Cena: 6,30 EUR
Izdelek trenutno ni na zalogi.

Podatki o artiklu

Število strani: 203
Leto izdaje: 2006
Koda: 9616342371
Založnik: Društvo za razvoj človeških vrednot Sathya Sai Baba

Prelistaj knjigo (PDF, 380 KB)

Več informacij o izdelku

Stotinam in tisočem ljudem v skoraj vsaki državi na svetu je Sathya Sai Baba Avatar, utelešenje Boga, božanstvo v človeški obliki. Dr. John S. Hislop, dolgoletni slednik Sai Babe iz ZDA, je dejal: "Babova modrost, ljubezen, ki jo močno občutimo v njegovi prisotnosti, ter njegova silna moč nad materialnimi elementi in človeškimi razmerami prispevajo k temu, da ga izredno občudujejo ljudje vseh starosti in ras in jih skoraj neizogibno pritegne, ko ga vidijo ali postanejo pozorni na njegova učenja in življenje."

Baba pravi: "Obstaja le ena vera, vera ljubezni. Obstaja le en jezik, jezik srca. Obstaja le ena rasa, rasa človeštva." Baba uči osnovne človekove vrednote resnice, kreposti, miru, ljubezni, nenasilja in odrekanja, ki delujejo proti notranjim sovražnikom sle, pohlepa, zaslepljenosti, napuha in ljubosumnosti..

Domuje v Prasanthi Nilayamu v okrožju Anantapur države Andhra Pradesh v Indiji, kamor prihaja vsak dan na tisoče slednikov iz različnih delov sveta. Kjerkoli je, predava o duhovnih temah, neposredno povezanih z vsakodnevnim življenjem vsakega človeka, ne glede na njegovo narodnost ali veroizpoved.