Gibanje Sathya Sai>Okoljski nasveti

Okoljski in trajnostni napotki za vsakogar

Zemlja je prečudovit živ planet. V času našega življenja nam nudi prostor kjer bivamo in prostor kjer pridelamo hrano ter zdravilna zelišča. Skozi življenje na njej pridobivamo različne izkušnje in ni samo naš dom. Če se ozremo okoli sebe, lahko vidimo njene neizmerne lepote od izvirov, potočkov, rek, jezer do morja, pa travnike, planote, hribe, gorovje in njen prečudoviti podzemni svet. S svojimi naravnimi bogastvi nam omogoča lažje življenje in nas ves čas podpira. Smo le njeni obiskovalci in ne onesnaževalci ter uničevalci.

Naj prvinska ljubezen do planeta Zemlje iz globin naših src nikoli ne pojenja. Prebudimo se in storimo nekaj za ta izjemen planet, za okolje v katerem živimo.

Na tej spletni strani boste našli dragocene okoljske vsebine, trajnostne nasvete in napotke. To je en izmed načinov izmenjavanja znanj, idej in izkušenj na tem področju. Posameznika spodbudi k delovanju v smeri varovanja narave. Veliko vsebin je soustvarjenih in bodo temeljile na izkušnjah, iznajdljivosti, radosti pri delu, ustvarjalnih idejah, uporabi/ponovni uporabi že obstoječih materialov ipd. Skratka, na ljubezni do planeta Zemlje.
 
Vprašajmo se, kaj bi lahko še storili. Delujmo v smeri varovanja okolja. Na videz majhni koraki v tej smeri so izjemnega pomena za prihodnost planeta.

OGLEJTE SI ŠE SPODAJ PRILOŽENO GRADIVO!