Sathya Sai organizacija>Dejavnosti mladih>Predstavitev

“Želim, da postanete voditelji, ki bodo varovali svet. Voditelji kot levi - samozavestni, pogumni, mogočni in pravični. Lev je kralj med živalmi, vi pa bodite kralji med ljudmi.”

- Sathya Sai Baba

---

Leta 1997 je Sathya Sai Baba blagoslovil ustanovitev dejavnosti mladih v okviru Mednarodne Sathya Sai organizacije. S tem dejanjem je naložil posebno odgovornost mladim in vsem, ki so sprejeli dolžnost vodenja mladih.

Pred leti je Sathya Sai Baba vzbujal radovednost in včasih celo posmeh, predvsem med tistimi, ki niso poznali njega in njegovega sporočila. Danes pa v mnogih deželah, voditelji, gospodarstveniki in akademiki spoštujejo slednike Sathya Sai Babe, ki so posvečeni človeškim vrednotam ter služenju človeštvu.

Ne moremo si predstavljati, kako bo čez deset ali več let, ko bodo v ospredje stopili današnji mladi. Toda preden sprejmejo to veliko nalogo in preden jim današnja generacija voditeljev lahko preda dragoceno dediščino, se morajo mladi navzeti takšne plemenitosti, da bo svet v njih opazil božanski navdih, ki bodo izrazili v svojih mislih, besedah in dejanjih.

Si dovolite biti Božanski in hoditi po svetu kot resnični Bog, ki se zaveda svoje božanske dediščine? Odločitev je vaša! Pričakujemo vas.

Z ljubeznijo,
koordinator dejavnosti mladih